sâmbătă, 27 octombrie 2012

ERW - Airless Bicycle Tires - cauciucurile viitorului.Bine ați venit la viitorul tehnologiei bicicletelor. ERW © Reinventeaza roata !


Beneficiile de a scoate aerul din pneuri complet a fost cunoscut încă de la început. ERW © design patentat Airless face bicicleta mai sigura
și mai eficienta. Obstacolele ruleaza sub roțile © ERW cu precizie si confortul ideal, totodata păstreaza anvelopa pe banda de rulare. Design-ul nostru poate fi creat pentru a avea pe deplin reglaj asupra confortului la rulare al benzii de rulare, drumuri sau condiții de pistă.

Viitorul merge inainte, urca si tu !

Cum sa iti calculezi nevoile energetice zilnice.

In functie de cat de activ esti, asta depinzand de ce fel de sport practici, si inca 3 caracteristici ale tale, iti poti calcula necesarul zilnic de kilocalorii.

Etapa 1.

Calcularea metabolismului de baza (MB)

Femeie                              Barbat
A = 2,67 x varsta              A = 3,8 x varsta
B = 401,5 x inaltime (m)    B = 456,4 x inaltime (m)
C = 8,6 x greutate (kg)      C = 10,12 x greutate (kg)

MB = A + B + C              MB = A + B + CEtapa 2.
Calcularea nivelului de activitate fizica

Nivel                                                                     Coeficient
Sedentar(foarte putin activ)                                     1,35
Mediu activ (2-3h de sport pe saptamana)              1,55
Activ (1h de sport pe zi)                                         1,75
Foarte activ ( peste 2h de sport pe zi)                     1,95Nevoile energetice = MB x coeficient de activitate

Ex.
Eu am 19 ani, 1,72 m si 57 kg. Momentan sunt in extrasezon si sunt activ, innot la bazin sau ies cu bicicleta timp de o ora pe zi.
MB=72,2 + 785 + 566 =  1423,2 kcal
Nevoile energetice = 1432,2 * 1,75 = 2490 kcal

vineri, 26 octombrie 2012

Vanessa Fernandes foloseste Isostar !Vanessa FERNANDES

 
Vanessa Fernandes, triathlonista din Portugalia, a obtinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008. Ea este campioana europeană și mondială triatlon (Lisabona, Campionatul European 2008, la Madrid Cupa Mondială 2008)


Relația pe care am dezvoltat-o cu ISOSTAR se bazează pe un parteneriat de încredere, precum și o colaborare strânsă între noi. Activitatile mele sportive sunt foarte intense și epuizante. Uneori e  nevoie de multe ori de călătoriile pe distanțe lungi luandu-ma departe de țara mea, de cei dragi ai mei, precum și susținătorii mei. Cu toate acestea, recompensele de la victoriile mele sportive îmi permit să trec cu usurinta peste momentele mai puțin vesele.

Cred că e esențial să am o dieta adecvata si bine echilibrata pentru corpul meu, pentru a avea potențialul de a-mi da un impuls atunci când am nevoie de el cel mai mult. De aceea, dieta mea nu se poate baza doar pe produse alimentare tradiționale, și mă uit în mod regulat pentru surse de energie specializate pentru rezultate optime.
Am ales ISOSTAR ca o sursă suplimentară de energie, deoarece este brandul in care am încredere, care imi da cantitatea optima de energie exact atunci când am nevoie de ea. Isostar oferă, de asemenea, o gamă largă și variată de soluții energetice.


ISOSTAR este energia mea cea mai buna!

luni, 22 octombrie 2012

Bine v-am gasit !

Hello world, de la noul reprezentant Isostar din partea de vest a Romaniei.

Isostar te pune in miscare !