vineri, 14 decembrie 2012

Iarna asta e usor sa castigi cu Isostar West Romania !

Mai e putin pana in data de 20.12.2012, o data unica si cu semnificatie, care inseamna evolutie pentru toti dintre noi. Acum te invit sa evoluezi alaturi de Isostar West Romania, care pune la bataie in prag de sarbatori un intreg pachet de 10 premii in valoare de 200 de lei. Poti castiga acest premiu numai daca te inscrii la concursul de pe pagina de facebook Isostar West Romania..  

Cert este ca in 22 decembrie pachetul Isostar va aunge la unul dintre voi, TU decizi daca va ajunge la tine sau nu.

Oricare dintre voi poate castiga prin cel mai simplu mod, in doar 3 pasi:

               1.  Postezi o poza cu tine in timp ce faci sport pe pagina de facebook Isostar West Romania

               
              2.  Dai share la poza ta si iti pui prietenii sa dea like la pagina Isostar West Romania si la poza ta.
               3.  Dupa 6 zile,timp in care ai adunat cele mai multe like-uri, raspunzi corect la o intrebare si Mosul vine la tine cu pachetul de la Isostar
Avand in vedere ca multi dintre noi pierdem o groaza de timp pe facebook zilnic, acum e momentul sa pui facebook-ul sa faca ceva util pentru tine in timp ce iti vezi de treaba ta.

Concursul va consta in 2 etape:

ETAPA 1 se va desfasura in perioada 15 decembrie - 21 decembrie. Concurentii trebuie sa posteze pe pagina facebook Isostar West Romania o poza ( sau mai multe ) in care sa se afle in timpul unei activitati sportive (ciclism,fotbal,tenis,innot,handbal,sala de fitness,etc) Orice activitate sportiva. Toate pozele vor intra in concurs. Primele 5 poze care inregistreaza cele mai multe like-uri, sambata 21 decembrie ora 22 intra in finala ( un concurent va intra in etapa 2 cu o singura poza ).Atentie, prietenii vostri care vor da like la pozele din concurs, trebuie neaparat sa dea like mai intai la pagina de facebook Isostar West Romania altfel like-ul la poza nu va fi luat in considerare.

ETAPA 2 ( finala ):

Pe 22 decembrie 2012  in intervalul orar 14.00 - 16.00 va fi postata o intrebare pe pagina facebook Isostar West Romania. Primul dintre finalisti care raspunde corect la aceasta intrebare, va fi desemnat castigator.

Premiul consta intr-un Isostar DeLuxe Winter Pack – pachet special conceput pentru intarirea fizica pentru noul sezon 2013 si anume:
.
•  NOU! 1 x Isostar long Energy Endurance - Gama destinata sportivilor de anduranta, ce prelungesc rezistenta la efort intens si prelungit.
•  1 x Pudra Hydrate & Perform Orange 400g - pentru prepararea bauturii izotonice si energizante.
•  3 x High Energy Bar Multifruct
•  1 x Hydrate & Perform Sport Drink Orange 250ml.
•  1 x Prosop Isostar
•  1 x Sapca Isostar
•  1 x Bidon Isostar Silver Edition
•  1 x Voucher Compressport cu reducere 20 % la orice produse compressport
•  1 x Ghid de nutritie Isostar

Castigatorul va fi anuntat pe pagina facebook Isostar West Romania http://www.facebook.com/IsostarWest?skip_nax_wizard=true# si va fi contactat de echipa Isostar West Romania pentru a i se inmana premiul. Daca cel care va castiga nu poate fi contactat in maximum 2 zile, va fi desemnat castigator a doua persoana care a raspuns corect in cel mai scurt timp.  Premiul va  fi expediat prin curier la adresa indicata de castigator in maximum 1 saptamana de la incheierea concursului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu