Recuperare

ISOSTAR AFTER SPORT RECOVERY - Baton proteic Ciocolata 3x40g.  Baton cu continut ridicat de proteine (25%), cu profil glucidic optimizat, 6 vitamine si minerale pentru recuperare dupa efort fizic. Contine un mix de carbohidrati pentru refacerea rezervelor glucidice si proteine de inalta calitate pentru protectia muschilor. Formula testata si controlata, cu garantia anti-doping Isostar Clean Engagement. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
Pret 17 lei
ISOSTAR RELOAD AFTER SPORT – Pudra proteica pentru recuperare, 450g - Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru recuperarea dupa efort si mentinerea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate, imbogatit cu 6 vitamine. Formula testata si controlata, cu garantia anti-doping Isostar Clean Engagement. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a masei musculare. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

Ingrediente: lapte praf degresat, sirop de glucoza, zahar, proteine de grau hidrolizate, pudra de cacao degresata 4,5% (emulsifiant: lecitina de soia), arome, clorura de sodiu, carbonat de magneziu, vitaminele C, E (lactoza si proteine din lapte), PP, B6, B1, B2. Se dizolva 4 masuri in 250 ml de apa sau lapte, dupa preferinte.

Valori nutritionale 100g: Valoare energetica (kcal) – 369,0; Proteine (g) – 20,0; Glucide (g) – 69,0 din care zaharuri 54,0; Lipide (g) – 0,9 din care saturate 0,5; Fibre (g) – 2,6; Sodiu (g) – 0,24; Calciu (mg) - 550; Magneziu (mg) - 142; Vitamina E (mg) – 10,0; Vitamina C (mg) – 56,0; Vitamina B1 (mg) – 1,1; Vitamina B2 (mg) – 1,4; Vitamina PP (mg) – 10,0; Vitamina B6 (mg) – 1,1.


Pret 48 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu