Energie

Veti adora acest nou energizant, sub forma unor jeleuri cu 19,5% piure de capsuni. Un mix de glucide atent selectionate pentru energizare rapida in timpul efortului, alaturi de 5 vitamine ce contribuie la transformarea nutrientilor in energie si 10mg de cofeina in fiecare jeleu!
Pret 20 lei
Energy Gel Lemon pack 4x35g.
pret 23 lei
Se recomanda utilizarea: Inainte si in timpul efortului.

Utilizate in special de echipa Cofidis, Actifood cu gust de fructe e o sursa de energie instanta. Multumita formulei lor cu 97% din energie constituita de carbohidrati , Vit. C si E si 16% vit B1 , Actifood sunt companioni esentiali in timpul exercitiilor intense. Contin chiar si bucati de fructe. Se gasesc in ambalaje flexibile si refolosibile, care le fac mai usor de transportat si utilizat in timpul exercitiilor. 
Pret 10 lei
Se recomanda utilizarea: doar in timpul efortului.

 
Baton High Energy Banane 40g
pret 5 lei
Se recomanda utilizarea: Inainte si in timpul efortului.

Baton High Energy multifruits 40g. 
pret 5 lei
Se recomanda utilizarea: Inainte si in timpul efortului.
Baton energizant, dietetic si bogat in carbohidrati, sursa de vitamine E, C, B1, B2, PP, B6, adaptat nevoilor specifice ale atletilor. Pret 5 lei.


High Energy Bar Multifruct, economy pack 3x40g. 
pret 14 lei.
Se recomanda utilizarea: Inainte si in timpul efortului.
Acest shot conține cafeină (echivalent cu aproximativ 2 cesti de cafea în 1 shot), guarana si ginseng, care, combinate cu conținut de carbohidrați (99%), oferă energie imediată si exploziva înainte si în timpul exercițiului. Este produsul care ofera cea mai mare cantitate de energie in cel mai scurt timp.
Incrediente: Apă, zahăr, vitaminele C si B1, aromă, cafeină, extracte concentrate uscate de semințe de guarana si radacina de ginseng, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu maltodextrina, colorant: sfecla rosie.
Pret 7 lei.
Se recomanda utilizarea: doar in timpul efortului.
ISOSTAR ENERGY BOOSTER COLA 5x20g - Concentrat dietetic si energizant pentru efort, cu aport de carbohidrati si bogat in vitaminele B1, B2, B6 si PP, adaptat nevoilor speciale ale sportivilor. Sursa de energie rapida si intensa; textura gelifiata pentru a evita mestecarea; bogat in sodiu si vitamine; aroma: cola. Furnizeaza energie instantanee fiind creat pentru a trece mai usor peste momentele dificile si a-ti creste performanta. A se consuma in timpul efortului sportiv, la nevoie.
Pret: 24 lei
Pentru cei ce doresc un gel cu gust sarat, dar cu aceeasi putere de energizare, Isostar propune noul Sodium Energy Booster, cu aroma de arahide. Datorita continutului ridicat de sodiu, compenseaza pierderile de minerale prin transpiratie si favorizeaza metabolismul energetic prin continutul de vitamine din grupul B.
Pret 24 lei.

 ISOSTAR BATON CEREAL MAX - Baton energizant Alune-Ciocolata 3x55g
Portia perfecta de nutrienti pentru o zi din viata unui sportiv, in proportia recomandata de nutritionisti:
  • 16% proteine ce contribuie la mentinerea masei musculare;
  • 60% carbohidrati simpli si complecsi ce iti aduc necesarul de energie;
  • 23% lipide, energie suplimentara pentru efortul sportiv prelungit;
Bantonul Cereal Max este bogat in vitamine:
  • vitaminele C, E si B2 sunt implicate in protectia antioxidanta a componentelor celulare;
  • vitamina B6 este implicata in funtionarea normala a globulelor rosii din sange jucand un rol esential in oxigenarea tesuturilor musculare;
  • vitamina C contribuie la reducerea oboselii.
Pret: 20 lei

Pachet de 3 batoane energizante, bogate in carbohidrati. Sursa de vitaminele C, E, B1, B2, B6, PP adaptat nevoilor speciale ale sportivilor. A se consuma 1-2 batoane la antrenament sau competitii, ori activitati fizice prelungite.
Pret 20 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu