duminică, 3 martie 2013

Bonus pentru abonati !

M-am gandit zilele trecute sa creez un continut pe care sa il ofer bonus celor abonati la Isostar West Romania, ca un cadou pentru sportivii care urmaresc acest site. Va multumesc !

Asadar este vorba despre un playlist de 60 de melodii alese bucata cu bucata de mine, pe care le folosesc atat eu cat si alti oameni in timpul sesiunilor de antrenament, oricare ar fi el ( spinning, bike,alergat,fitness,etc).Lucrarea mea de atestat la limba engleza a avut acest subiect:
 "Cum iti influenteaza muzica rezultatele ?".

Muzica este considerata un drog legal pentru atleti. Studiile efectuate de universitatile sportive arata ca muzica iti poate mari performantele cu pana la 15 %.S-a dovedit ca daca o echipa de fotbal asculta aceeasi melodie simultan, statistic vorbind toata echipa va juca mai bine. Asta se intampla pentru multi dintre noi cand ne antrenam, doar ascultand muzica, reusim sa ne depasim limitele si sa alergam la un ritm nebun, pana cand se opreste muzica.

Asadar, aboneaza-te la Isostar West Romania si primesti playlistul cu 60 de melodii pentru antrenamentul tau + 6 videoclipuri motivationale atent alese dintre cele mai bune.

Personal, ascultam inainte de startul unui concurs cateva din discursurile din aceste videoclipuri si ajungeam la start dupa incalzire mult mai motivat si determinat.

Totodata vei afla si cum poti descarca orice melodie sau videoclip vrei tu de pe youtube.

Te poti abona chiar aici :Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu