marți, 5 februarie 2013

Tu de ce te antrenezi ?

Zilele trecute, am citit un articol unde scriitorul ma intreba care sunt 10 lucruri care imi face placere sa le fac. Spunea ca sunt foarte putini oameni care pot scrie aceasta lista pe loc. Si am reflectat putin asupra acestui subiect, sa alcatuiesc corect lista, adica lucrurile pe care le scriu , chiar sa imi faca placere sa le fac.

Printre lucrurile fruntase se numara MTB. Si m-am gandit, de ce ? De ce imi place asta ?

M-am gandit ca imi place sa fiu in forma. Imi place sa merg la concursuri uneori in fiecare weekend, multumita sponsorului meu Maros Bike. Imi place sa ies pe podium. Imi place sa ma lupt cu adversarii si sa fiu mai bun ca ei. Ma simt bine dupa un antrenament in care sunt in forma si ma bucur din plin de traseu. Ador serile dinaintea unui concurs, cand suntem toti adunati la masa, ca o familie. Imi place mancarea. Imi place aerul curat de la munte. Imi place sa raman cu amintiri frumoase. Imi place sa am un scop, care ma ajuta, imi imbunatateste viata. Imi place sa arat fit. Imi place sa arat profesionist imbracat. Imi place sa fiu aplaudat , cui nu i-ar place ?Imi plac in special antrenamentele in zona Semenic-Garana, unde pur si simplu urlii de placere. Odata coboram prin padure de pe Nemanu Mare, pe o poteca prin padure, peste lemne, printre pomi si imi intrase parca in gand un ritm de muzica, pe care am inceput sa il fredonez.
Se spune ca oamenii care canta, sau fluiera sunt bucurosi, in momentele alea.

Imi place sa merg cu bicicleta pe trasee interesante si antrenante, iar la finalul antrenamentului sa fac o baie intr-un lac.

Stati aproape, la curent, pentru ca anul asta pregatesc un cantonament in zona Brebu-Nou, mai multe detalii in urmatoarea perioada.Imi plac oamenii cu care ma intalnesc la concursuri si cei pe care i-am cunoscut multumita acestui sport, ii iubesc ! Ma bucur cand ii revad la fiecare cursa. Printre ei se regasesc 90% din prietenii mei.

Vrei sa iti mai spun de ce iubesc MTB ? si de ce il consider cel mai tare sport pe care poti sa il faci ? sau ai inteles ? In continuare te las sa urmaresti un videoclip in tema, de ce se antreneaza altii si te las cu intrebarea :
Tu de ce te antrenezi ?
Raspunde-mi te rog.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu